ΕπικοινωνίαDangerous Productions

Η Dangerous Productions είναι μία εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών, που ιδρύθηκε στη Θεσ/νίκη και δραστηριοποιείται με αντικείμενο την παραγωγή ταινιών, ντοκυμαντέρ & promotional videos.

Dangerous Productions
Audiovisual production & services


Ανδρέας Σιαδήμας
Δαγκλή 16
546 21 Θεσσαλονίκη
Γενικό Εμπορικό Μητρώο
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 039822506000
siadimand@gmail.com
andreas@dangerousprods.com
info@dangerousprods.com
(+30) 2310 203 007
(+30) 6944 973 009

Φόρμα Επικοινωνίας

   

  DANGEROUS PRODUCTIONS


  Η Dangerous Productions είναι μια αναγνωρισμένη εταιρεία παραγωγής, που συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  Η πρωτοτυπία των σεναρίων, η αισθητική προσέγγιση και η τεχνική αρτιότητα είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν. Έχοντας επενδύσει τόσο σε γνώση όσο και σε σύγχρονο εξοπλισμό, εξυπηρετούμε ένα ευρύ φάσμα οπτικοακουστικών παραγωγών.
  Η δουλειά μας έχει παρουσιαστεί σε καθιερωμένα τοπικά και διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου, και μεγάλους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς μέσα από μια σειρά παραγωγών, μεταξύ των οποίων “Mataroa. Το ταξίδι συνεχίζεται…”, “Satsang-συντροφιά με την αλήθεια”, “Rosmarinus Officinalis”, “Handset Type”.
  Η αφοσίωση στην παροχή υψηλής ποιότητας παραγωγών καθώς και η συνεχώς αναπτυσσόμενη λίστα των πελατών μας, καθιστούν τη Dangerous Productions μια δυναμική εταιρεία παραγωγής με μεγάλες προοπτικές.